Rabu, 12 Maret 2014

Fuzzy logic is een van

Fuzzy logic is een van de effectieve manieren worden gebruikt als basis voor de betrouwbaarheid van het systeem . In een breder perspectief , fuzzy logic is zeer nuttig in toepassingen van identificatie systeem en de controle van slecht gestructureerde , waar de lineariteit en de tijd invariantie kan niet met zekerheid worden vastgesteld .
3.2 . System DesignFase is het ontwerpen en het ontwerpen van een systeem, dat bestaat uit hoe het proces van het uitvoeren van het systeem , hoe u interface- systeem weer te geven , en welke functies worden weergegeven in het systeem .
 
Figuur 1.1 : Het ontwerp van het hoofdmenu
 
Diagram 1.2 : Design Flow Toepassingen
 



Figuur 2 : User Interface
De gebruiker de toepassing met minder te geven in de vorm van input voor de media die in dit geval is dat de mobiele applicatie Mobile , dan zal de applicatie de opdracht uit te voeren met de gebruiker megambil vragen aan de database en manyimpan tussentijdse resultaten van de test gebruiker gebruikt , dan wanneer het klaar is zal de waarde verschijnen eindigen in de vorm van een percentage , nadat de gebruiker de optie om de applicatie op te slaan gegevens af te sluiten direct weten de testresultaten heeft . Als de gebruiker ervoor kiest om de maaltijd applicatie op te slaan zal slaan in de database en wanneer om opt-out , zal de applicatie af te sluiten.RMS ( Record Management System ) is een verzameling van gegevens , en de gegevens worden opgeslagen als een array van bytes in een platenzaak . RMS heeft een eenvoudige record- georiënteerde database , zodat de MIDlet kan opslaan en toegang tot informatie . In -concept , wordt een record opgeslagen in een platenzaak geopend door integer RecordID . RecordID vaak gebruikt om een record als functie om de index in de array .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar