Rabu, 12 Maret 2014

Invoergegevens ingevoerd dat wordt verwerkt

Input 3.2.1.RancanganInvoergegevens ingevoerd dat wordt verwerkt , zodat het kan produceren uitgevoerd als verwacht . In deze expert -systeem applicatie systeem input zal worden gedaan door de gebruiker via een applicatie die op de mobiele telefoon is geïnstalleerd .Testen kan worden gedaan door middel van de Hand telefoon die java na het installeren van deze expert systeem applicatie in de Mobile ondersteunt . Er zijn 10 vragen over de toepassing die de gebruiker moet passeren en moeten worden belast , eenmaal voltooid , verschijnt het resultaat in de vorm van een procent.


http://ujs portal

Gamabr 3 : Display VraagElke vraag wordt beantwoord met "Ja " is ter waarde van 10 % , terwijl de vraag met het antwoord "Nee" is 0 % . Dus als alle vragen beantwoord met een ja eten kemukinan de gebruiker is 100% zwanger .Het resultaat eruit zal zien in figuur 5 .
 
Figuur 4 : Display Data StorageOntwerp Output 3.2.2De uitgang is het resultaat van de verwerking van de gegevens die zijn ingevoerd , teneinde uitgang die kan worden gebruikt produceren . De output gegenereerd door toepassing van expertsystemen in de vorm van waarde in de vorm van gratuities die de mogelijkheid testresultaten uitgevoerd door toepassen van de gebruiker .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar